Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  
Последни новости и информации
21.02.2015 - СВР Скопје
СВР Скопје - Единица за недозволена трговија со дрога, поднесе кривична пријава до надлежното ОЈО Скопје
Објавена на 21.02.2015 12:27:00

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава